Междузвездни войни, призовки и подаръци на сесията
Междузвездни войни, призовки и подаръци на сесията / netinfo

Стайлингът на поредицата „Междузвездни войни“ стигна до Общински съвет-Разград. На последната за годината сесия общинският съветник Иво Димитров от Реформаторския блок гордо демонстрираше надписа на блузата, с която бе обречен - Star Wars“. Повечето от останалите съветници бяха в делови стил, както подобава на местен парламент. Към тях още в началото на сесията се присъедини и депутатът от ГЕРБ Михаил Тодоров, седна сред кметовете на населени места.

До вратата на сесийната зала съветниците бяха посрещани от призовкар, който им връчи призовки по дело, по което всички са заинтересовани страни. На 9 февруари догодина ще е първото заседание във Върховен административен съд по процеса за оспорване на резултатите от преференциалното гласуване за съветници в Разград. Жалбата бе подадена от кандидатите за съветници от листата на Реформаторския блок Юлия Матева и Басри Таушанов. На първа инстанция – Административен съд-Разград – делото завърши с потвърждаване на резултатите, отчетени от Общинската избирателна комисия, предстои процесът да се гледа на втора инстанция.

В залата за сесии изненадите бяха по-приятни – на банка банка имаше торбички с подаръци – календари и тефтери от кмета д-р Валентин Василев, ОП“Паркстрой“ и ОУ“Ив.С.Тургенев“.

Междузвездни войни призовки и подаръци на сесията
netinfo