Спас Натов: Надявам се да излезем от неприятната  серия
Спас Натов: Надявам се да излезем от неприятната серия / Добри Атанасов
Спас Натов: Надявам се да излезем от неприятната серия
83311
Спас Натов: Надявам се да излезем от неприятната серия
  • Спас Натов: Надявам се да излезем от неприятната серия

„Надявам се да излезем от тази серия от две поредни загуби. Трябва да я прекъснем. За пръв път този сезон инкасираме две поредни загуби. Не е приятно”, коментира треньорът на „Черно море”   порт Варна Спас Натов. Той не скри, че се усеща липсата на Славейков, още повече, че и Пейчинов го няма, а и двамата играят на една и съща позиция.

 

„По повод загубата от Спартак Пл, оправдание винаги може да се намери, но не смятам да го правя. Трябва да отдадем заслуженото на нашия съперник, че ни победи. Това, което ни остава е да се опитаме да компенсираме нашите слабости в предстоящия мач с „Левски””, добави Натов.

 

По повод предстоящия съперник „Левски”  треньорът заяви следното:

 

„От началота на сезона и „Левски” са в доста променен състав. Сега играят само с българи, разчитат на млади момчета. В този им състав съм ги гледал твърде малко. Очаквам като всеки млад отбор да играят по-агресивно. Надявам се да направят повече грешки от нас, за да ги победим.  Сега в техните редици играят и Славейков, и Пейчинов. Нормално е когато състезател смени отбора си, след това да играе силно срещу него. В този смисъл очаквам и двамата да играят силно срещу нас, да играят с желание.  В отбора имаме и контузени, имаме и болни, но всички ще играят най-вероятно”.

"Черно море" порт Варна приема Левски утре в 18 часа в зала "Христо Борисов"