Фантастико открива 38-ми супермаркет
Фантастико открива 38-ми супермаркет / netinfo

Обектът ще отвори врати непосредствено преди Коледните празници в кв. «Овча Купел» и ще даде работа на повече от 115 души

На 17 декември 2015 г. верига магазини „Фантастико" откри нов супермаркет в гр. София, ж.к. .„Овча купел 1". Търговският обект се намира на ул.«Любляна» №42А и ще обслужва кварталите Овча Купел, Княжево, Славия и Горна Баня.

Супермаркетът се разпростира на площ от 4930 кв.м. Разполага с подземен паркинг за своите клиенти (с над 50 паркоместа).Работното му време е от 7,30 ч до 24,00ч без почивен ден.И тук „Фантастико" залага на познатата, открояваща се модерна визия, търговско оборудване от водещи марки, богат асортимент от стоки, пресни плодове и зелунчуци, специално разработен сектор за био и диетични продукти, уютен козметичен сектор, прясна охладена риба, различни видове прясно изцедени сокове. Сериозен акцент е поставен върху кулинарния щанд с топла витрина, зона за прясно изпечен хляб, закуски и сандвичи.

Магазинът е изграден като изцяло нов обект по проект на архитектурно бюро „Ситискейп. Главен изпълнител на строителството на обекта е фирма «Балканстрой» АД; оборудването е дело на фирма «Магнум 7»ЕООД, климатизацията на «Клима Контрол Груп»ЕООД, а цялото осветление е изградено от най-високо качество LED елементи от официалния вносител на «Philips" за България - фирма „Бронлайт»ЕООД. Общата инвестиция в проекта надхвърля 15 млн. лв.

При изграждането на супермаркета, районът и прилежащите площи са облагородени и озеленени. Предстои цялостното асфалтиране и реновиране ул. „Калояново", като ще бъде изграден и пешеходен тротоар.Новият супермаркет е 38-мият търговски обект на „Фантастико". Чрез него веригата разкрива над 115 нови работни места. В рамките на магазина ще има още офиси за сключване на застраховки, за плащане на битови сметки и пункт за химическо чистене.

За компанията:

Създадена преди 24 години - през 1991г. търговска верига «Фантастико» е сред водещите компании за продажба на бързооборотни стоки, която притежава търговски обекти - супермаркети под едноименната марка, в гр.София и в гр.Кюстендил и в която работят над 2800 служители.

Фантастико открива 38ми супермаркет
netinfo
Търговската верига вече 6 месеца успешно развива и онлайн продажби чрез платформата www.ebag.bg. Мисията на онлайн магазина е да подобри начина на живот на своите клиенти, като им спести много време и усилия и предложи голямо продуктово разнообразие.