Георги Илиев: Амбициите ми се припокриват с тези на треньора Спасов
Георги Илиев: Амбициите ми се припокриват с тези на треньора Спасов / Добри Атанасов

Първото ново попълнение на Черно море Георги Илиев, който официално утре ще бъде обявен за привлечен на „Тича”,  сподели за Дарик какво го е накарало да се завърне в родния му клуб и какви са амбициите му.

„Знаете колко много ми е дал „Черно море”, а аз също смятам, че дадох немалко на клуба. По-гояма причина от това не мога да изтъкна. През последните месеци ми бе много тежко, докато се възстановя от контузии, с които се върнах от Китай, както и от хронични такива. Надявам се да съм се възстановил напълно. Тренирам и в момента и ще продължа да да го правя. Ако всичко е наред, на 6-и януари стартирам подготовка с отбора. Щастлив, че се завръщам. Това е едно голямо предизвикателство за мен. С оглед на годините ми, не е изключено да завърша кариерата си на „Тича”. Божа работа...”, заяви полузащитникът.

Запитан за амбициите му с тима на „Черно море” при условие, че отборът отпадна от турнира за купата, а за пъревенство е в средата на таблицата, Илиев отвърна:

„Моите амбиции се припокриват с тези на треньора Никола Спасов. Той го каза миналата седмица.Надявам се да влезем в петицата. Искам да играем хубав футбол, който да радва зрителите. Важното е и да сме добър колектив”.

Очаквайте в „Морски гонг” по Дарик в петък обширно интервю с новото попълнение на „Черно море”.