Работилницата на дядо Коледа отваря врати в Дупница на 16 декември
Работилницата на дядо Коледа отваря врати в Дупница на 16 декември / Маргарита Петрова,Дарик радио

На 16 декември и 17 декември от 14 часа, а на 18 декември от 11 часа в Панорамната зала на община Дупница, децата ще могат да изработват картички, албуми и коледни подаръчета от подръчни материали.

След Коледа пък отваря врати зимна работилница, която ще работи от 28 декември до 30 декември, включително от 12 часа в Панорамната зала.

В културният календар за декември са включени още концерт на ВС „Арт Поп" в галерия „Околийска къща" от 18.30 часа, в 19 часа започва представлението на ОбДТ „Невена Коканова" - „Г-н Балкански".

На 18 декември от 18 часа е благотворителният концерт на ФТА „Актавис". Художественият ръководител Воин Войнов каза, че е подготвена изцяло нова програма.

На 19 декември в ОУ „Св. Климент Охридски" от 14 часа ще се проведе танцов турнир на клуб по спортни танци „Фантастик данс".

В седмицата преди Коледа също са предвидени редица появи - на 21 декември, в заседателната зала на ОбА е коледният концерт на ВГ „Сладурите", на 22 декември е концерта на мъжки хор „Св. Иван Рилски" и ВС „Арт Поп", със специалното участие на Илия Илиев и Кристиана Абрашева.