Тийнейджъри в болница след жесток бой в центъра на Варна
Тийнейджъри в болница след жесток бой в центъра на Варна / Dariknews.bg, архив

Петима души, сред които и две непълноленти момчета, са настанени в болница след жесток бой в центъра на Варна. Инцидентът е станал в неделя минути преди 20 ч. на ул. „Коста Тюлев” в близост до Колхозния пазар.

Между две групички възникнал скандал, който прераснал във физическа саморазправа. В мелето са използвани ножове и твърди предмети, съобщават от полицията.

Най-тежко е пострадал 24-годишен мъж, който е транспортиран в болница с прободна рана в областта на стомаха и гръдния кош. Младежът е опериран, като за живота му няма опасност.

18-годишно момче от Варна е намушно в гърдите, като за неговия живот също няма опасност. Негов връстник е получил наранявания по главата.

Непълнолетен тийнейджър от морската столица е с контузии по главата и тялото в резултат на нанесен му побой. Друго непълнолетно момче от Поморие също е настанено за лечение с порезна рана в скулата.

По случая е образувано досъдебно производство. Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до възникване на саморазправата.