Много коледно настроение и изненади в ефира на Нова
Много коледно настроение и изненади в ефира на Нова / Нова тв

На 26 декември всички малки и вече пораснали деца ще получат най-големия си телевизионен подарък - Денят на Дисни по Нова

Коледните празниците вече са на прага, а празничната програма на Нова носи поредица от изненади за всички членове на семейството. Коледен концерт на X Factor, Disney Day, селекция от хитови филмови заглавия, специални издания на любими предавания и още много музика и приятни емоции очакват зрителите на Нова пред екрана по празниците.

Грандиозен коледен концерт с шестимата звездни финалисти от X Factor и още любими изпълнители, сред които са Мария Илиева, Графа, Любо Киров и Поли Генова, ще сложат старта на празничния маратон по Нова още на 24 декември.

Много коледно настроение и изненади в ефира на Нова
netinfo
Веднага след тях най-новият концерт на Адел и конкурсът Мис Вселена ще сложат един много музикален и красив старт на 2016. А в първия ден на Новата година, на 1 януари в 20:00 ч., Джулия Робъртс ще се отправи на едно далечно пътешествие с „Яж, моли се и обичай", в търсене и преоткриване на своето истинско аз. Поредицата от удоволствия по пътя на себеоткриването, удивителните места, любовта и хармонията от филма ще заредят зрителите с оптимизъм в началото на Новата година.

Тези и още много изненади ще допълнят празничния пакет, който Нова телевизия е подготвила за своите зрители. Споделете миговете с близките си хора и се забавлявайте с празничната програма по Нова. Защото е хубаво у дома на Коледа. Весели празници с Нова!