С грандиозен шоу-спектакъл Младежки дом отбеляза идните празници
С грандиозен шоу-спектакъл Младежки дом отбеляза идните празници / netinfo

С грандиозен шоу-спектакъл Младежки дом отбеляза наближаването на най-светлите празници през годината, а именно Коледа и Нова година. Точно в 18ч. вчера беше дадено началото на коледния концерт на съставите към Общински младежки дом, под надслов „Коледни звезди”.

С грандиозен шоу-спектакъл Младежки дом отбеляза идните празници
netinfo

С нежна музика и новогодишен валс се представиха хор „Свети Георги Победоносец”, а приказният фон беше допълнен от танцова двойка от клуб „Настроение”. Най-многобройната група в Младежки дом – „Импулс”, се радва на бурни аплодисменти за своя „Коледен танц”, в който се включиха близо 100 балерини от танцовото студио. За доброто настроение в залата допринесоха и танцьорите по спортни танци, които представиха Румба и Пасо добле. Малчуганите от вокална група „Приста” нажежиха обстановката и повдигнаха още повече коледното настроение с песните „Тази смълчана нощ” и „Коледна молитва”.

Тази година за първи път се представи и рок групата Whitering Silence, а нежното соло на Мери-Ан от балет „Импулс” и песента на Диян Генчев отново пренесоха публиката в коледната нощ.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха танцьорите от фолклорно танцово студио „Зора”, а на сцената за първи път тази година се качиха и най-малките представители на студиото. Клубът по ушу представи „Парад на шампионите и кандидат-шампионите”, които показаха техники с меч и пръчка. Марина Георгиева изпя “All I want for Christmas” на Марая Кери, а балерините от „Импулс” бяха подготвили специален танц. Момичетата от „Кей старс” представиха танца “No more dream”, където показаха стъпки от корейските танци кей поп.

С грандиозен шоу-спектакъл Младежки дом отбеляза идните празници
netinfo

 

За да бъде завършека идеален, под звуците на мелодична коледна песен, на сцената излязоха всички участници, за да се поклонят и да изразят своята благодарност към многобройната публика, която не спря да ги аплодира през цялото време.