Гостуващият ментор Заки оказа двойно по-голяма подкрепа за номинираните от един и същ отбор

Александрина Макнеджиева напусна X Factor след ново музикално съревнование. За всеобща изненада двама от финалистите от категория „25+" се изправиха в музикална битка в разгара на шоуто.

Като гостуващ член на журито и ментор на отбора на Маги, на Заки се наложи да окаже двойно по-голяма подкрепа на Стивън и Александрина. За своето присъствие в шоуто претендентът от Нигерия заложи на тембъра на John Legend, а огнената дама от Сандански избра темпераментното парче Mercy на Duffy. „Горда съм, че останах толкова време на тази сцена", сподели Александра на финала на вечерта.

Вечерта поднесе много изненади и специални гости, сред които дует „Авеню" и Deep Zone Project. Заки и Боби представиха своя нов сингъл „Свобода", обявявайки и предстоящите си концерти във Варна и Пловдив.

Deep Zone Project създадоха истинско денс парти с помощта на новата си вокалистка - финалистката от втори сезон на шоуто, Нелина Георгиева.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.