В Северен обявяват конкурс за коледна украса
В Северен обявяват конкурс за коледна украса / район Северен

За втора поредна година кметът на район „Северен” инж. Ральо Ралев даде старт на конкурса под наслов „Да запалим коледния дух”, в който могат да се включат всички пловдивчани, желаещи да създадат красива и неповторима външна коледна украса на своите жилищни сгради, разположени на територията на район „Северен”.

Конкурсът ще продължи до 20 декември. Желанието на районната администрация е съвместно с помощта на гражданите район „Северен” да придобие коледен дух и новогодишно настроение .

За да вземете участие в надпреварата за най-ефектна и добре украсена жилищна сграда е необходимо да изпратите снимков материал, име, адрес за кореспонденция и телефон за връзка на следния мейл: kmetstvo severen@abv.bg.

На 21 декември комисия ще класира най-атрактивните украси, след което те ще бъдат обявени, а на победителя ще бъдат връчени грамота и предметна награда.

„Пожелавам успех на всички, които желаят да се включат в нашата инициатива, надявам се жителите на района да проявят въображение и всички да посрещнем Новата 2016 г. в една подобаващо празнична атмосфера”, коментира инж. Ралев.