Участниците X Factor нямат почивен ден. Всеки от тях се е заел с различни задачи още от сутринта. Стивън Ачикор усилено учи български език, Александрина Мандаджиева слуша музика и пее. А Кристиян Костов още не може да се събуди. Емоциите и вълненията се отразяват на всички.

Финалистите репетират, снимат визитките си, споделят преживяванията си с хората зад кадър. Помагат им редакторите, операторите, техните ментори.

Християна, Стивън и Александрина имат нов ментор за предстоящата седмица. Велизар Соколов - Заки, който беше част от съдийската четворка във втори и трети сезон на шоуто, замести Магърдич Халваджиян, поемайки ролята не само на съдия по време на концерта и елиминациите, но и на професионалиста, който да се погрижи за представянето на талантите от категория „25+".

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.