Първи тийзър трейлър на новия сезон на Game of Thrones (ВИДЕО)
Първи тийзър трейлър на новия сезон на Game of Thrones (ВИДЕО) / HBO

Внимание! Четете статията, само ако сте гледали финала на пети сезон на Game of Thrones!

Само един постер беше достатъчен, за да предизвика сериозни вълнения сред феновете на култовия сериал Game of Thrones (Игра на тронове) в края на ноември. Сега HBO пусна 40-секунден тийзър на новия сезон най-успешния сериал в историята на телевизионния канал.

Краткото видео, разбира се, не дава отговор на въпроса, който мъчи всички верни фенове на сагата - Жив ли е Джон Сняг?, но показва завръщането на герой, който така и не се появи в целия пети сезон - Бран Старк.

Новият сезон на Game of Thrones стартира през април 2016 година.

Разкриха тайната на валирианската стомана от Game of Thrones

Петият сезон на любимия на милиони телевизионен сериал завърши шокиращо за феновете. В последния епизод поддръжниците на Джон Сняг въстанаха срещу него и го намушкаха. В последните кадри незаконният син на Нед Старк падна в ров и кръвта му опръска снега.

Сега почитателите на сериала са със свити сърца относно съдбата на Джон Сняг, особено предвид факта, че в Game of Thrones никой не е застрахован от смъртта, независимо колко главен герой е.

Брутална сцена от Game of Thrones взриви интернет

Game of Thrones е най-гледаният сериал в историята на телевизия HBO, задминавайки популярната поредица "Семейство Сопрано". Средната гледаемост на петия сезон чрез всички платформи за излъчване достигна 20 милиона зрители на епизод. Премиерата на сезона, състояла се на 12 април 2015 година, е гледана от почти 8 милиона зрители.

В петия сезон на Game of Thrones участва и българският актьор Захари Бахаров.