Пловдив търси кой е най-добрият млад предприемач
Пловдив търси кой е най-добрият млад предприемач / Община Пловдив

Студентите от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” се оказаха едни от най-активните по отношение на конкурса на Община Пловдив - „Най-добър млад предприемач на град Пловдив”. Пълна зала посрещна заместник-кмета „Спорт, младежки дейности и социална политика” Георги Титюков при поредната среща за разясняване на условия за кандидатстване.

„Освен парична награда за първо, второ и две трети места, които ще станат ясни с средата на месец март на специално тържество, спонсорите на конкурса осигуряват допълнителни утешителни награди за участниците”, сподели Георги Титюков на студентите. Това са допълнителни 1000 лева, осигурени от Висшето училище по сигурност и икономика за най-млад участник, радио клип на бизнес план, безплатен езиков курс. Титюков подчерта, че крайният срок за подаване на бизнес плановете е 17 часа на 22 януари в деловодството на Община Пловдив.

Да разясни конкурса и да вдъхне малко увереност у младежите, на срещата присъстваше е Анастасия Чочева, спечелила 2-ро място в надпреварата през 2010г.

„Участието в конкурса е една добра възможност да представите своите идеи. „Най-добър млад предприемач на град Пловдив” ми даде шанс да стартирам наистина успешен бизнес. В момента аз имам 10 служители, с които обучаваме на модерни танци децата в 18 пловдивски училища, а в детските градини представяме фолклорен мюзикъл”, обясни Анастасия.

Конкурсът „Най-добър млад предприемач на град Пловдив” очаква своите кандидати, за целта можете да получите повече информация, като посетите интернет страницата на Община Пловдив.