Евгени Минчев се превърна в кралицата майка в Къщата
Евгени Минчев се превърна в кралицата майка в Къщата / снимка: Нова тв

Деси Слава и Борислав си говорят за връзките, които са имали. В Къщата певицата не спира да хвали бившия си приятел Зарко - какво хубаво тяло има, как владее всички спортове, колко е хубав, какви дълги ръце и крака има… „Съвет ще ти дам като на приятел - ако искаш нещо хубаво да ти се случи в живота, старите страници трябва да ги затваряш”, посъветва я Боби. „Много ми е тежко”, призна с въздишка Деси.

Време е за началото на новата седмична мисия Мравуняк. Съквартирантите трябва да изберат кралицата майка - тази с най-силно изразен, неподражаем и аристократичен стил. Мнозинството посочи това да бъде Евгени.

Според правилата кралицата майка командва целия мравуняк. Мравките войници трябва да я пренасят навсякъде на специална носилка с балдахин, да я хранят, масажират по краката, развличат, да й мият зъбите, да й правят прическа, да й пеят приспивни песни, докато масажират меката част на ухото й…

По-късно Съквартирантите трябва да избират кой да влезе в ролята на Настъпаната мравка, пострадала от обувката на турист. Тя е безхарактерна и й липсва собствено мнение, обича да увърта и да шикалкави, ласкае силните на деня и често се случва да изоставя приятелите си в беда. Напълно единодушно Съквартирантите решиха в ролята на Настъпаната мравка да влезе Къци.

Големият Брат попита Соня къде според нея е границата на Къци - докъде той може да се самоунижава. „Той изпитва една странна мазохистична енергия да привлича унижението, да го задържа и сякаш да се люби с него”, анализира го журналистката.

Big Brother кръсти Настъпаната мравка „Куци” и му даде възможност да се възстанови от инцидента с помощта на най-близкия заместител на мравешката медовина - лимонадата. Куци трябваше да изпие литър, въпреки че не пие газирани напитки. Той се справи със задачата в името на общото благо.

Лечението обаче не спря дотук - Big Brother му приготви изключително полезната за всяка мравка пача, съдържаща свински крачета и ушички, както и кренвирши. Шоуменът успя да се справи и с тази задача за 4 минути. За да се почувства в перфектна форма, Big Brother го посъветва и да намаже лицето и косата си със специална мравешка хума, което Къци също направи.

В търсене на Най-силната мравка Big Brother организира гладиаторски двубой между двете най-силни мравки в колонията. Борислав и Джаферович трябваше да пазят яйцата на кралицата майка, като застанат над тях в лицева опора на една ръка. Първи падна Борислав и така Ваня беше провъзгласен за Най-силната мравка в колонията. Наградата е вкусна вечеря, която да си поръча заедно с кралицата майка.

От този момент нататък Ваня е освободен и от задълженията си към кралицата, а за негов заместник беше избран Къци.

След като видяха номинациите на всички, е време да научим и какви са били реакциите на Съквартирантите. Червенкова уведоми Соня, че оттук нататък, не само във формата, но и в живота, няма да разговаря с нея. След като изгледа видеото с Боби, Евгени напусна хола. „Всяко чудо за 3 дни, най-голямото - за 4”, философски реши да приключи темата Деси Слава.

Тя обаче не свърши там. След като Евгени се върна при останалите, той забрани на Борислав и Ваня да разговарят с него и да го доближават. „Ще си изкараме шоуто, ще излезем навън, ще се изяснят нещата по най-приятелския начин с всички - кой на кого е искал чорапи, кой на кого е пращал снимки… Не искам нито извинения, нито обяснение! Аз знам какво и от кого съм искал, какво съм получил. Аз съм си получил своето, каквото съм поискал от този, който ми го е дал, в пълноценност”, избухна Евгени.

На Червенкова определено не й хареса чутото по време на номинациите. „Боби, ти по този начин ли искаш да стигнеш до финала”, директно го попита бизнес дамата. Отговор обаче не получи.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.