Емоционални срещи и много силни думи и признания за всеки от фермерите преди финалното решение - този петък от 21.00 ч. по Нова

Предстои една уникална вечер в утрешния епизод на „Фермер търси жена", която има шанс да остане в историята на риалити форматите. Ще видим един от фермерите силно влюбен и готов с предложение за брак, което ще изненада всички.

Във фермата на Марин Лили и Йоана ще направят поредния опит да го изненадат, разчитайки на помощта на баба му. Какъв ще е резултатът от техните усилия за приготвянето на вкусен обяд и дали ще успеят да впечатлят капризния фермер? И какво още ще видим там, след като в края на предишния епизод станахме свидетели на кратка част от любовното обяснение на Марин, в центъра на което не беше нито Лили, нито Йоана, а водещата на предаването Диди Тодорова. Ще предложи ли наистина Марин брак на Диди, каква ще е нейната реакция и как ще се почувстват след любовното му обяснение дамите, които се борят за сърцето му?

След като реши, че е открил истинската любов в лицето на Божидара, видяхме сълзите и разочарованието на Петър отново заради Божидара. Защо най-младият фермер смята, че тя ще разбие сърцето му и дали упреците на най-близките му хора, че Божидара търси известност и не е момичето за него, ще го тласнат отново към загубилата надежда Дана?

Обяснение в любов и предложение за брак във Фермер търси жена
netinfo
И Камен е на път да направи финалния си избор, който определено се оказва доста труден. Разколебан между към Христина и Елеонора, с които освен приятните емоции го свързва и силно привличане, той решава да остане насаме с всяка от тях още веднъж. По всичко личи, че финалните му срещи ще са решаващи за него, но дали те ще са достатъчни, за да избере и дали това ще е правилното решение за фермера?

Във фермата на Славко ситуацията също е доста заплетена. И тук между него и двете момичета видяхме многократно да прехвърчат искри, които предвещават много трудно решение. След като до момента любовната везна за чаровния фермер беше наклонена към украинката, в епизода ще видим една среща, заредена с много емоционален и интимен заряд. Дали признанията между Славко и Цвети ще променят нещата? Взаимни ли са чувствата и Цвети ли ще бъде неговата спътница в живота - предстои да видим утре вечер.

Диман, както и другите фермери, е разколебан. След ден, прекаран с Елеонора и Марго, най-пестеливият в емоциите си фермер за първи път ще разкрие душата си пред една от дамите. Той ще й сподели неща, които не е казвал на друг и именно това ще направи връзката им още по-силна.

Дали предстоящите срещи ще повлияят върху финалните решения на фермерите и ще ги доближат ли до истинската любов ще разберем съвсем скоро. Не пропускайте „Фермер търси жена" - утре вечер, от 21.00ч. по Нова.