Евгени Минчев: Чувството за хумор помага и разкрасява
Евгени Минчев: Чувството за хумор помага и разкрасява / netinfo

Къци, Борислав, Ваня Червенкова и Евгени са номинирани за изгонване от Къщата на Big Brother All Stars.

Един от най-големите опоненти на Евгени е Соня. По време на „Пощата на номинираните" тя зададе своите пиперливи въпроси към Лорда. Вместо да се защити самият тоб, срещу журналистката се изправи Къци, верният паж на Минчев. Той нарече въпросите й „внушаващи твърдения", твърдо отхвърляйки тезата й, че Евгени е обиждал всички, дори и него. „Сега ви ненавиждам! Едни лелки, които си търсят правото. Чувството за хумор помага и разкрасява", посъветва ги Минчев.

Къци влезе в ролята на медиатор и реши предварително да потуши идващите скандали. Той се изправи срещу всички, опитвайки се да защити новия си приятел. Съквартирантите се опитаха да му обяснят, че шегувайки се с тях, той обижда и наранява и семействата им. „Мъртви души, несъществуващи хора", така Евгени коментира накратко разбунтувалите се Съквартиранти.

Към този момент защитени от елиминации са Соня и Ваня Червенкова, която получи щитът на SDI след излизането на Йоана.

Big Brother раздели Съквартирантите на 2 отбора с капитани именно двете дами. В провелата се игра Съквартирантите трябваше да покажат както своите знания, така и бързата си мисъл. Къци се опита да играе против правилата - той реши да изхитрува, като се опитва да „преписва" и да си сменя отговорите в последния момент. Големият Брат нееднократно му направи забележка, след което бе принуден да глоби Съквартирантите с 10% глоба от седмичния бюджет. Ваня Червенкова, чиито отбор изгуби, се лиши от имунитета си на предстоящите номинации.

Тази вечер Съквартирантите проследиха втората церемония на номинациите, заедно със зрителите на Нова. Според съдбата на Къци той така или иначе трябва да номинира до края на сезона очи в очи. Шоуменът избра за изгонване Борислав, посочвайки стратегически причини, без обаче да каже нищо конкретно, искрено и изчерпателно.

Големият Брат се видя принуден да отнеме нови 10% от бюджета за следващата седмица, тъй като Вапцаров не показал, че е наясно какво представляват номинациите.

Big Brother даде отново шанс на Къци да направи своите номинации. Той посочи Боби поради различните култури, интереси и липса на общи теми за разговор. Вторият му избор падна на Джаферович, защото го намира за твърде мълчалив и пресметлив страгет.

Деси Слава посочи за изгонване Къци, заради процентите, които им отнеха по негова вина, и Борислав, заради прекаленото му фамилиарничене към нея.

Ваня Червенкова номинира Боби, поради непрекъснатите му флиртове с всички жени в Къщата и заради поведението му на мъжко жиголо, както и Къци, тъй като не е „мъж на място и няма позиция".

Джаферович предложи за изгонване Евгени, заради поведението му, и Къци - „той играе същата игра като моята, но не иска да си го признае. Той иска да се хареса на зрителите".

Соня номинира с 1 точка Къци Вапцаров /„Все гледа да мине между капките, да направи някой тарикатски номер и се държи наставнически с всички нас"/ и с 2 точки Ваня Червенкова /"Тя е състезател по висок скок, който обаче не скача, а се промъква отдолу"/.

Ред е на Евгени, който предложи за изгонване Къци - „Той показва изключителна слабост и шишалкаване; има инстинкт на оцеляващия и на невземащия страна". ПР-ът реши да номинира и Борислав, „защото е присмехулен към мен и към моите тикове". Според Минчев той твърде много се смята за мачо и прекалено настървено търси вниманието на жените. „Той е идвал многократно вкъщи. Отношенията ни извън Къщата са такива, каквито можете да си представите", намекна Евгени.

Последен номинира Боби. Той посочи за изгонване Къци, защото „гледа винаги да върви по тънката лайсна, тарикатската". Вторият Съквартирант е Евгени, защото е „голям дразнител, особено като прекали с алкохола".

Big Brother пусна запис, в който Борислав разказа на Джаферович как се е запознал с Минчев с идеята да го уреди в заснемането на някоя реклама. Според него Лорда открито е флиртувал с него, молейки го да му прати свои по-разкрепостени снимки. Боби призна, че е направил 5-6 такива снимки и му ги е пратил. Участникът от „Къртицата" разказа и други пикантни подробности от техния контакт извън Къщата, които станаха достояние на всички Съквартиранти.

След последните разкрития всички участници в шоуто останаха безмълвни, а Евгени се оттегли в покоите си.

Номинирани за изгонване са Къци - с 6 точки, Борислав - с 4 точки, Ваня Червенкова и Евгени - с по 2 номинационни точки.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.