Защо новият постер на Game of Thrones развълнува феновете (СНИМКА)
Защо новият постер на Game of Thrones развълнува феновете (СНИМКА) / HBO

Внимание! Четете статията, само ако сте гледали финала на пети сезон на Game of Thrones

Дали Джон Сняг - персонажът от култовия сериал Game of Thrones (Игра на тронове), в края на краищата е жив, след като мнозина го смятаха за мъртъв? Нов рекламен постер за шестия сезон на сериала възобнови дебатите, предаде Франс прес.

В постера, качен в Twitter, не се споменава дори заглавието на сериала. В едър план се вижда лицето на персонажа, в чиято роля се превъплъщава Кит Харингтън, като са добавени само две думи - април и НВО.

През месец април следващата година ще започне новият сезон на сериала, а НВО е телевизията, която го продуцира и излъчва.

Брутална сцена от Game of Thrones взриви интернет

Снимката е тъмна, а лицето на Джон Сняг е наполовина закрито от косата му, но кръв се стича от лявото му око. В последния епизод от петия сезон на сериала поддръжниците на Сняг въстават срещу него и го намушкват. В последните кадри войнът и незаконен син на Едард "Нед" Старк пада в ров и кръвта му опръсква снега.

Феновете на Game of Thrones са със свити сърца, що се отнася до възможността Джон Сняг да е мъртъв, макар че в средновековния фентъзи сериал умират много от героите му.

Разкриха тайната на валирианската стомана от Game of Thrones

Един от режисьорите на сериала Джон Нътър разказа по време на тазгодишния фестивал Комик-кон в Сан Диего, че президентът на САЩ Барак Обама, който е фен на сериала, му казал: "Не сте убили Джон Сняг, нали?".

След това се появиха слухове, свързани с присъствието на Кит Харингтон на снимачната площадка на шестия сезон на Game of Thrones. Появиха се дори спекулации, че Джон Сняг се е преродил във вълк.

Източник: БТА