Високо напрежение и първи изгонен от Big Brother All Stars
Високо напрежение и първи изгонен от Big Brother All Stars / netinfo

Само седмица след старта на шоуто, разделението в Къщата вече е факт. След мисията „Виж кой говори" напрежението в Къщата се нажежи до краен предел.

Дойде време и за първите номинации на Съквартирантите, които ще бъдат съпроводени със светкавична елиминация.

Соня посочи за изгонване Борислав, защото се възползва от визията си и на тази база търси в жените в Къщата съюзници. Вторият Съквартирант, който номинира, е Къци, защото той не взема твърда позиция и не показва характер.

Изборът на Джаферович падна върху Къци, защото според него „няма смисъл от него в Къщата". Втората му номинация е за Евгени Минчев, тъй като го смята за дразнител и за човек, на който не може да се разчита.

Деси Слава посочи за изгонване Къци, защото го намира за не толкова ярък и забележим. Вторият Съквартирант, който избра, е Евгени Минчев заради арогантното му поведение, когато употребява алкохол.

Евгени Минчев номинира Борислав, защото си е позволявал намеци за сексуалността на Лорда и защото спекулира с визията си. Другият му избор беше Деси Слава: „Тя е като часова разлика. Или е 2 часа напред от останалите, или изостава с 2 часа".

Борислав избра да номинира Къци, тъй като го намирал за много хлъзгав. Вторият Съквартирант, който предложи за изгонване, е Евгени, заради отказа му да участва в последната, решаваща мисия, както и заради това, че се има за различен от останалите.

Според съдбата, която Къци изтегли, той трябва да номинира очи в очи. Тази вечер той се изправи с лице към своите Съквартиранти и посочи за изгонване Борислав, защото го намира за твърде силен играч. Вторият избран от него Съквартирант е Джаферович, тъй като го смята за лабилен.

Изборът на Йоана падна върху Евгени Минчев, защото създава конфликти и наранява хората вътре. Певицата определи Лорда с една дума - „палячо". Втората й номинация е за Къци, тъй като предпочете да защити Евгени, а не доскорошната си приятелка Соня.

Соня притежава бонуса „хеттрик" и има право на 3 номинационни точки. Тя номинира Къци с 2 точки, защото се е почувствала предадена от него. Журналистката даде 1 точка на Евгени Минчев, защото се е превърнал в колективен мъчител.

Така след окончателния списък за изгонване застрашени от елиминация са Къци /който е с най-много негативни гласове/, Евгени Минчев и служебно номинираната Йоана. Тримата отговориха на неудобните въпроси на своите Съквартиранти.

В края на лайф изданието на Big Brother All Stars Къщата завинаги напусна Йоана Захариева. С най-висок вот тази вечер е Евгени - той получи над 50% от зрителските гласове. Именно Лорда и Къци не станаха да изпратят Йоко.

Пред Ники Кънчев певицата реши да имунизира един от Съквартирантите с щита на SDI. Йоана посочи това да бъде Ваня Червенкова.