19-годишен шуменец се нуждае от помощ за своето лечение
19-годишен шуменец се нуждае от помощ за своето лечение / netinfo

19-годишният Атанас Златев от Шумен се нуждае от подкрепа за своето лечение. Младежът завърши ПМГ „Нанчо Попович" през тази година.

От 2 години Наско страда от рядка форма на рак - карценом на цекума с мета перитонеум и мета черен дроб. Лекарите в България се борят за живота му, но силите им стигат дотук. Наско претърпя 3 неуспешни операции и множество химиотерапии.
Състоянието му се влошава.

Направен е консулт в университетската болница във Виена. Там се съгласяват да му направят животоспасяваща операция, която не се практикува в България. Обещават пълно излекуване. Професорите са обяснили,че няма как точно да предвидят сумата, защото не се знае как ще протече операцията и какво ще се приеме следоперативно. Още не е дадена план - сметка, но сумата ще е над 50 000 евро.

На 11 януари Наско трябва да замине за Виена, като датата операцията му е насрочена за 13 януари. Нужната за лечението на малдежа сума обаче е непосилна за неговите близки.

Всеки, който желае да помогне на Наско, да се излекува и да сбъдне мечтата си да стане лекар, може да направи дарение на отворената за целта сметка към ЦКБ:
IBAN: BG03 CECB 9790 10G2 5579 00
BIC: CECBBGSF
Титуляр: Атанас Петромилов Златев
Инвестбанк:
IBAN: BG02IORT80061002930200
BIC: IORTBGSF BAE: IORTBOOG
Титуляр: Атанас Петромилов Златев