Аз съм Борислав Атанасов, участник от Къртицата 2. Аз съм бивш волейболист и владея два езика. Завършил съм висшето си образование в САЩ, в Boston University със специалност хотелиерски мениджмънт. В Щатите съм тренирал четири месеца с морските тюлени. Там тренировките са толкова тежки, че четири месеца ми се сториха като четири години. Школата на тюлените определено ме изгради като силен боец. Смятам, че съм много голяма машина.

Физическата подготовка на един човек е доста показателна за това колко той самият уважава себе си и до каква степен държи на себе си. Определено се чувствам в много добра форма. Това си е моят наркотик. Както е за някои хора пушенето и пиенето, аз съм така със спорта. Буквално от детска възраст съм започнал и не смятам, че някога ще свърша.

Без да скромнича смятам, че бях най-добрия състезател в Къртицата. Определено ме запомниха като най-добрия играч и в същото време като плейбоя на предаването, в което не виждам нищо лошо. По-добре да съм плейбой, отколкото простакът в предаването.

Да поговорим малко за секс! Една моя любима тема. Супер трудно е човек да се сдържа когато е затворен сред много красиви жени и в тази връзка леко ме е страх да разбера с какви ще бъда затворен този път. След предаването определено с фенките имаше един голям бум на флиртове и закачки. Смятам, че имам доста добри физически дадености и първоначално жените изпитват тази потребност да ме консумират. Благодарен съм на Господ, че ми е дал толкова много, за да имам това предимство пред останалите мъже.

В момента се занимавам със семейния ни бизнес, движа си автокъщата и от скоро започнах да се занимавам с търговия на акции на стоковата борса. Абе...перфектният мъж! С мен определено се живее много лесно. Много съм директен и много първичен във всяко едно отношение, защото не мога да търпя. Това, което ми е в главата и душата, то ми е на устата. Истината боли на моменти, но това е.

Влизам в Къщата, защото това е поредното предизвикателство, което смятам, че заслужавам. Влизам да спечеля, какво да се лъжем сега!