Кендъл Дженър и Джиджи Хадид дебютираха редом до ветеранки като Лили Олдридж и Алесандра Амброзио в юбилейното 20-о издание на шоуто на Victoria's Secret, което се излъчва по телевизията в 192 държави, съобщи Асошиейтед прес.

Вижте в снимки шоуто на Victoria's Secret тук

Общо 47 модела изпратиха въздушни целувки на публиката и флиртуваха на подиума с камерата, представяйки бельото на Victoria's Secret.

Музикалната програма осигуриха Ели Голдинг, Селена Гомес, Уикенд, след като Риана внезапно отказа участие преди седмица.

СНИМКИ: Селена Гомес сред горещите ангели на Victoria's Secret

Уникалния сутиен, обсипан със скъпоценни камъни, демонстрира Лили Олдридж, съпътствана от фойерверки. Цената му заедно с колана, с който е в комплект, е 2 милиона долара.

Сексапилните ангели на Victorias Secret в Ню Йорк (ВИДЕО/СНИМКИ)
netinfo
Изработен е от бижутерийната компания "Муавад" от 18-каратово злато, като е инкрюстиран с 6500 диаманта, син топаз, жълти сапфири и други скъпоценни камъни.

Вижте в снимки миналогодишното убийствено шоу от ангелите на Victoria's Secret в Лондон

Марта Хънт закри шоуто, представяйки корсета на "Сваровски", обсипан с 90 000 златисти, червени, зелени и сини кристали. По осветените й крила също имаше 20 000 кристала и 1200 LED лампи, захранвани от батерия с тегло 9 кг. Тя призна, че е тренирала за шоуто, като е носела тежести, докато се е разхождала с обувки с високи токчета.

Адриана Лима отбеляза 16-ата си година като ангел на Victoria's Secret. Тя разказа, че се притеснява преди всяко шоу и след това дълго не може да се успокои.

Сексапилните ангели на Victorias Secret в Ню Йорк (ВИДЕО/СНИМКИ)
netinfo
"Трудно е след толкова години, защото момичетата са много красиви и трябва да съм на нивото им", каза през смях 34-годишната манекенка, която има две деца. Тренирам колкото мога и се чувствам страхотно . . . Чувствам се прекрасно в кожата си".

Шоуто на Victoria's Secret ще бъде излъчено по телевизия Си Би Ес на 8 декември, пише БТА.

Сексапилните ангели на Victorias Secret в Ню Йорк (ВИДЕО/СНИМКИ)
netinfo