Иво Танев напусна VIP Brother
Иво Танев напусна VIP Brother / netinfo

Съквартирантът, който завинаги напусна Къщата на Big Brother е Иво Танев. Следващата седмица е големият финал и номинациите ще се проведат по различен регламент.

На последните номинации очи в очи в срада миналата седмица, довели до напускането на Танев, Ернестина изрази убеждението си, че Люси мачка всички по пътя си към победата. Режисьорът се опита да убеди актрисата, че първото място изобщо не е важно за него и че смята за финалист или Гъмов, или Джино.

Номинациите нараниха и Кичка, която беше обвинена от Гъмов, че проявява егоизъм.

Певицата дълго търси причината за обидата. „Дано поведението ми в Къщата показва дали съм егоист, или не", изрази надеждата си Кичка.

Изненадата на номинационната вечер беше Джино. Заради високия тон и скандалите на Здравко милионерският син реши да посочи за изгонване именно музикантското семейство. Здравко видя в постъпката на Джино предателство и ясен резултат от манипулирането на Люси. „На следващите номинации ще посочим Джино и Люси", отсега се заканиха „Ритон".

Като гост-коментатор в студиото беше поканена Луна. При влизането си при Ники Кънчев, певицата хвърли към публиката банкноти от по 5 и 10 лв. Жестът й беше широко коментиран от Иван Ласкин и Жени Калканджиева, които видяха в жеста й унизително отношение към хората без много финансови възможности.

Звездите се включиха в благотворителната кауза на bazar.bg „Подай ръка, усмихни се!" Акцията е в помощ на хората в неравностойно положение, а конкретната цел - събиране на сума в размер на 6000 лв. за закупуване на техника в център за работа с деца с увреждания „Св. Стилиян Детепазител" - Сливен. В дневния център се предоставят социални услуги на 30 деца и 30 възрастни с увреждания. Звездите посочиха най-любимите си вещи в Къщата и по този начин ги включиха в търга на сайта.

Джино и Люси си спретнаха среднощен кулинарен пир. Те си легнаха, без да си почистят масата, което силно възмути Кристина, Кичка и Иво. Тримата обявиха бойкот на мръсната маса и не почистиха изцапаното.

Ернестина обаче се зае да чисти, с което предизвика неодобрението на Танев. Водещият дълго обикаля сам двора, наричайки провинилите се Съквартиранти „тикви", „мишки" и „ВИП задници".

През последните седмици Иво Танев бе най-обсъжданият Съквартирант. Неприети са основно шегите му, които звездите смятат за крайно неподходящи. Потърпевши от шегите му най-вече са младите момичета в Къщата, които до една бяха пощипвани по задните части от водещия.

Танев си позволи този палав жест и към Кичка Бодурова. Певицата реагира остро на постъпката му, но водещият веднага се опита да я успокои: „Ти се радвай, че някой все още ти обръща внимание!". Кичка се обиди както от коментара и жеста му, така и от реакцията на съпруга й, когато види това. Часове наред певицата изрази възмущението си пред повечето от звездите в Къщата.

Битката на номинираните

Дойде време и за Битката на номинираните. Всеки от тримата - Кичка, Иво и Люси - има пред себе си табло с изписани 10 числа. На всяко число отговаря конкретен факт за България. Застрашените от изгонване трябва да поставят факта срещу числото. Победител е Иво Танев, който даде най-много верни отговори и за най-кратко време.
В „Пощенска кутия на номинираните" Люси, Кичка и Иво чуха част от въпросите на Съквартирантите. Те дадоха своите отговори, които зрителите на Нова проследиха на живо.

Съквартирантът, който завинаги напусна Къщата на Big Brother е Иво Танев. „Това съм аз, нямах страгетия, просто бях честен до последния момент", каза на излизане водещият. Пред Ники Кънчев Иво сподели, че е много доволен, че е излязал. „Разочаровах се от по-голямата част от хората", призна Танев. Според него победител в шоуто трябва да е или Джино, или Ернестина. Иво реши да даде щитът на SDI на Ернестина. Така той е превърна в първия сигурен финалист във VIP Brother.

Следващата седмица е седмицата на големия финал и последните номинации, които ще се проведат по изключително различен регламент.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.