Адел разбива интернет рекорди (ВИДЕО/СНИМКИ)
Адел разбива интернет рекорди (ВИДЕО/СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Видеоклипът на новата песен Hello на британската певица Адел стана най-гледаният в YouTube през годината, съобщи Франс прес.

Черно-белият видеоклип на меланхоличната балада ежечасно е гледан средно 1 милион пъти миналия петък и събота и общо около 94 милиона пъти досега. Нито един друг видеоклип не е имал по-добър дебют през 2015 г. Това се отнася дори за саундтрака на "Междузвездни войни: Силата се пробужда".

СНИМКИ: Рекордьорката Адел

Наскоро стана ясно, че видеоклипът на Hello е подобрил също рекорд в музикалната видео платформа Vevo, след като е бил гледан над 27 милиона пъти през първите 24 часа след пускането му тази седмица.

Новият албум на Адел излиза на 20 ноември

Специализираното издание "Билборд" увери, че Hello е на път да подобри рекорд за най-продаван сингъл в интернет през първата си седмица на американския пазар.

Hello е първият сингъл от новия албум "25" на Адел, който ще излезе на 20 ноември, 4 години след предишния й диск "21", отличен с 6 награди Грами. "21" е най-продаваният албум през XXI век във Великобритания.

Hello обаче е далеч от абсолютния рекорд на хита Gangnam Style на южнокорееца Сай в YouTube - над 2,4 милиарда гледания.

Източник: БТА