Сидеров: Същият хулиган съм, какъвто през 1973 г. (СНИМКИ)
Сидеров: Същият хулиган съм, какъвто през 1973 г. (СНИМКИ) / снимки: БГНЕС

Аз съм същият хулиган, какъвто бях през 1973 г. - тогава бях млад, наивен, имах сърце и душа, възмущавах се от всяка несправедливост и исках да се боря срещу нея. Вече съм с бели коси, но мисля по същия начин, имам сърце и душа и се боря срещу несправедливостта, която виждам. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в изявление от името на парламентарна група от трибуната на Народното събрание.

Да има един милион наркозависими в България е огромна несправедливост, да умира бъдещето на България е трагедия, продължавам да се боря срещу това и ще го правя, защото не мога да живея с несправедливостите, каза той.

Ако съжалявам за нещо, е това, че т.нар. случай пред т.нар. театрална академия затъмни основната тема за изборите, коментира още лидерът на "Атака" и допълни, че в България не се провеждат вече избори, те са предварително нагласени, купени и подредени.

Сидеров Същият хулиган съм какъвто през 1973 г (СНИМКИ)
netinfo

Сидеров Същият хулиган съм какъвто през 1973 г (СНИМКИ)
netinfo

По думите му в момента единствената опозиционна сила в парламента, която последователно и радикално се бори срещу неоколониализма, е мачкана и репресирана и срещу "Атака" непрекъснато се провеждат полицейски мерки. В България не може да се проведе един нормален протестен митинг, заяви Сидеров.

Той сравни ситуацията в "Арена Армеец" и стадиона в Чили през 1973 г. и посочи, че това са два образа и една и съща диктатура. Според него ние сме окупирани от американски военни и сме несамостоятелни и несуверенни.

Оттук нататък никакви избори и игра на политика не могат да променят нещата освен мощна гражданска протестна вълна и може би хайдушко движение, заяви Сидеров.

Сидеров Същият хулиган съм какъвто през 1973 г (СНИМКИ)
netinfo