Радан Кънев: Здравко Димитров ще бъде кмет, на когото няма да можем да заповядваме
Радан Кънев: Здравко Димитров ще бъде кмет, на когото няма да можем да заповядваме / netinfo

Здравко Димитров ще бъде кмет, на когото никой от Реформаторския блок няма да може да заповядва, въпреки категоричната подкрепа за него. Тази е основната причина в неделя пловдивчани да го подкрепят“. Това каза съпредседателят на Реформаторския блок (РБ) и лидер на ДСБ Радан Кънев на днешното си посещение в Пловдив в подкрепа на кандидатът за кмет на града и водач на листата за общински съветници, Здравко Димитров, издигнат от коалицията „Здравко Димитров - Да решаваме заедно”, част от която е РБ.

Радан Кънев Здравко Димитров ще бъде кмет на когото няма да можем да заповядваме
netinfo

/Здравко Димитров, Радан Кънев и Пепа Деведжиева/

Кънев прогнозира, че именно Зико ще е в битката за кметското място на балотажа на 1 ноември и ще я спечели.

Той апелира пловдивчани да бъдат активни и на Референдума и да гласуват „за“ електронното гласуване.

Подкрепата си за Здравко Димитров заяви и кандидатът за кмет на район „Централен“ Пепа Деведжиева и депутатът от Движение България на гражданите д-р Димитър Шишков. На срещата в Пловдив присъства лично и здравният министър Петър Москов, който също застана зад Зико.

„Подкрепяме силни и независими личности, защото един от основните проблеми в сектора, който ръководя, е чисто партийното кадруване. Това е един от най-големите бичове на системата на здравеопазването“, отбеляза Москов.

От своя страна, Здравко Димитров благодари за оказаната подкрепа отстрана на Реформаторите. Той заяви, че очаква изборите на 25-ти октомври, които определи като най-интересните избори до момента и изрази надеждата си да е един от участниците в балотажа.

Предизборната кампания мина нормално, като ние още в началото заявихме, че ще водим позитивна кампания и удържахме на думата си, каза още Димитров.

Радан Кънев Здравко Димитров ще бъде кмет на когото няма да можем да заповядваме
netinfo