Нивелин Неделчев:Повече средства за подобряване на инфраструктурата в с. Черганово
Нивелин Неделчев:Повече средства за подобряване на инфраструктурата в с. Черганово / netinfo

Време е за сериозна промяна в с. Черганово и Нивелин Неделчев може да направи много за развитието на селото - около този извод се обединиха местните жители, дошли да чуят перспективите за своето село, начертани от независимия кандидат за кмет на Нивелин Неделчев, подкрепен от структурата на ГЕРБ - Казанлък.

Един от ангажиментите, които Неделчев ще поеме след изборите на 25-ти октомври, ако бъде избран за кмет, е предвиждането на повече средства в бюджета за подобряване на инфраструктурата в с. Черганово през следващите четири години. На срещата с жителите на селото, подкрепеният от ГЕРБ независим кандидат за кмет на селото, заяви, че сред приоритетите му са още: подмяната на канализацията в Черганово, увеличаване бюджета на местното читалище, охраната на земеделските земи извън селото.

В тази връзка кандидатът за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова обяви, че структурата на ГЕРБ в града на розите ще поеме издръжката на читалището до края на годината.

Подкрепата си за независимия кандидат за кмет на с. Черганово Нивелин Неделчев, за който чергановци могат да гласуват с номер 21 в бюлетината, заявиха и дошлите кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ - хора с опит, професионалисти в своята работа. „Много е важен синхронът между кмета на общината, общинските съветници и кметът на населеното място. Когато те работят в синхрон, решенията са правилните. Ние сме тук, за да ви припомним какво сме направили в предходните четири години и да поискаме вашето доверие за следващите четири, за да може наистина хубавите неща за Казанлък и всички населени места в общината да продължат да се случват по възможно най-добрия начин", заяви Радиана Стефанова - кандидат за общински съветник и ръководител на групата съветници от ГЕРБ в Общинския съвет в мандат 2011г. - 2015г. Тя бе категорична: „Нужна е вашата подкрепа за Нивелин Неделчев! В годините той е доказал, че милее за с. Черганово. Той е независим кандидат, който ГЕРБ припозна".

Пред чергановци отчет за дейността си като кмет на Община Казанлък в периода 2011 - 2015 г. направи и кандидатът за кмет втори мандат на града на розите Галина Стоянова.