Четири групи продължават към първия голям концерт на X Factor
Четири групи продължават към първия голям концерт на X Factor / снимки: Нова телевизия

Четири групи ще продължат с Люси Дяковска към първия голям концерт в X Factor на 20 октомври от 21:00ч. по Нова телевизия.

След сериозна дилема и професионален разговор със своя гост - Мария Илиева, Люси получи подкрепата на своите колеги да избере четири групи, които да превърне в непобедима сила по време на концертите на живо.

Въпреки че оперният квартет постави под въпрос своето бъдеще в шоуто с известен пропуск в текста на песента, Люси избра Вальо, Тончо, Тео и Светльо като една от оригиналните и неподражаеми групи на сезона.

Сред избраниците на певицата се оказаха и велинградските легенди - трио „Парадайз" и момичетата, които спонтанно получиха названието Salut от Люси.

Пред труден избор в Къщите на съдиите се изправи и Саня, която избра тримата най-впечатляващи таланти в отбора на момчетата с помощта на Васко Василев.

Четири групи продължават към първия голям концерт на X Factor
netinfo

„Вярвам, че този сезон ще победим!", сподели със своя отбор развълнуваният ментор, който избра победителя от най-големия музикален формат в Русия - Кристиан Костов, заедно с харизматичния Кристиян Янкулов и един от кандидатите с най-специфичен глас - Живко Станев.