Влак блъсна дете, има опасност за живота му
Влак блъсна дете, има опасност за живота му / netinfo
Влак блъсна дете, има опасност за живота му
82224
Влак блъсна дете, има опасност за живота му
  • Влак блъсна дете, има опасност за живота му

Момиченце на две години и половина е настанено в отделението по реанимация на сливенската болница „Д-р Иван Селимински" в тежко състояние, след като е било блъснато от влак, съобщиха от лечебното заведение.

Има опасност за живота на детето. От изследванията са установени фрактура на черепа, контузия на мозъка и фрактура на лява ръка.

Началникът на спешното отделение д-р Тодор Суванков съобщи, че детето е доведено в болницата от жители на кв. „Надежда" в много тежко състояние около 14.30 ч. с видима деформация на черепа и с кръвонасядания в областта на главата.

Сигнал за инцидента е подаден в полицията в 14.19 часа, уточниха от Областната дирекция на МВР в Сливен. Детето било оставено без надзор и играело на жп релсите, когато било ударено от пътническия влак София - Бургас.

Според свидетели на инцидента по това време то се намирало на около 200 метра от сградата на жп гарата в посока Бургас, а майка му, която е родена през 1998 година, била на гаровия площад. В болницата момиченцето било закарано от баща си.

 

Други новини от Сливен