Моника Валериева напусна Къщата
Моника Валериева напусна Къщата / снимка: Нова телевизия

По време на последните номинации Люси открито заяви, че според него Моника работи най-древната професия. Красавицата остана видимо шокирана и пожела да получи възможност да се защити и да опровергае тези клюки. След публичното унижение тя помисли първо за родителите и колко ли са наранени от думите на режисьора.

Моника получи възможност за телефонен разговор със своя приятел Ицо. Предвид създалата се неприятна ситуация с режисьора, той застана твърдо зад нея. „Обичам те и те чакам”, заяви приятелят й. Разговорът стана достояние на всички Съквартиранти, които искрено се зарадваха на шанса, който Моника получи. Само Люси не реагира.

Кичка се разстрои от второто място на фестивала „Напудреният Орфей”. Певицата отново акцентира на най-големия си успех - пеенето в Сизърс Палас. Кичка толкова се афектира от факта, че Здравко не й вярва, че дори се закле в детето си.

По време на поредния им спор, певицата намекна, че Здравко и Катя не я разбират, защото нямат деца. Повечето Съквартиранти намериха думите й за грозни. „Тя е лош човек, лошотия”, категоричен е Гъмов.

Съквартирантите вложиха целия си чар, за да попречат на Луна да заподозре, че не Бойко Борисов се е свързал с нея, а неговият имитатор - актьорът Ненчо Балабанов.

Един въпрос обаче гложди всички - дали Луна играе, или вярва на 100% на всичко, което й се случва? Гъмов я посъветва да влезе в Изповедалнята и да оправи лична покана към премиера. Певицата одобри идеята и призова г-н Борисов да я посети в Къщата.

През уикенда всеки от Съквартирантите имаше възможност да напише писмо до Big Brother чрез „Пощата на номинираните”. По този начин те можеха да зададат въпросите си към Кичка, Луна и Моника. Трите дами дадоха отговорите си по време на днешния лайф.

Тази вечер зрителите решиха Къщата завинаги да напусне Моника. Катя се разплака, а Ернестина, Гъмов и Светлана изпратиха красавицата. Актьорът очевидно не остана доволен от избора на народа: „Елате вие да живеете с тия двете”, изрази недоволството си той пред камерите на Big Brother.

Пред Ники Кънчев Моника сподели, че е намерила много приятели в Къщата. За победител тя посочи Ернестина Шинова, именно на нея тя връчи щита на SDI, като по този начин я спаси от предстоящите елиминации.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.