Младежите в ГЕРБ: Имаме безброй причини да обичаме Бургас и искаме да се развива
Младежите в ГЕРБ: Имаме безброй причини да обичаме Бургас и искаме да се развива / netinfo

Десетки послания с отговор на въпроса „Защо обичам Бургас" оставиха бургазлии днес на шатрата на ГЕРБ до Часовника. Това се случи в рамките на инициативата на МГЕРБ, която подкрепи кандидатите за общински съветници и кандидатурата на Димитър Николов за нов кметски мандат.
Младежите преминаха по централната улица „Александровска" до Часовника и се спираха да обсъдят със случайни минувачи добрите идеи за развитието на морския град. Жители и гости на града получиха специално изработени стикери „Аз гласувам, защото обичам Бургас" и така бяха провокирани да упражнят правото си на вот на 25 октомври.
На откритата приемна до община Димитър Николов също остави своето послание „Обичам Бургас, защото в него има повече бъдеще, отколкото минало". Водачът на листата Димитър Людиев и кандидати за общински съветници залепиха листчета на специално изработения куб.
„Винаги сме водили позитивна кампания и инициативи като тази за нас не са изключение. Искахме да накараме бургазлии да се усмихнат, да си припомнят защо носят Бургас в сърцето си. Радвам се, че толкова много млади и възрастни хора оставиха своите послания. Бургас има огромен потенциал за развитие и той ще бъде възможен, ако жителите му ни отново ни гласуват доверие", сподели Галя Василева, кандидат за общински съветник и член на НИС на МГЕРБ.
Инициативата „Защо обичам Бургас" бе подкрепена и от обичания от поколения актьор Георги Мамалев, който посети шатрата на ГЕРБ и поздрави Димитър Николов за преобразения през годините на негово управление град