Атака обясни за скандала в центъра на София
Атака обясни за скандала в центъра на София / netinfo

Партия Атака изпрати съобщение до медиите, в което се казва, че "лидерът на партията Волен Сидеров и заместникът му Десислав Чуколов са били блъскани и заплашвани от полицаи в центъра на столицата", и че "органите на МВР и "Икономическа полиция" протектират и участват в наркотрафика в София".

От Атака обясняват, че снощи възрастен мъж е спрял Волен Сидеров и го е молил да вземе мерки срещу продажбата на безакцизни цигари в магазин тип „клекшоп". Мъжът дал на Сидеров кутия цигари без бандерол, която е купил от въпросния търговски обект. По думите му на това място се продавали и наркотици. Така след получената информация за продажба на контрабандни стоки и наркотици в магазин в центъра на столицата,  Сидеров и Чуколов подали сигнал на телефон 112, твърдят от партийния пресцентър. Според съобщението на Атака, притеснени собствениците на магазина се нахвърлят срещу Сидеров и Чуколов с обиди и физическа саморазправа.

Органите на реда пристигнали със закъснение, като заедно с тях дошла и агитка от около 20 дрогирани и пияни младежи, които също търсели конфронтация с депутатите от Атака, твърдят от партията. Според съобщението от партийната централа, полицаите не само не реагирали на провокациите от страна на наркоманите, но и подстрекавали действията им.

Партия Атака заяви, че ще съди всички журналисти и техните медиите, които разпространяват лъжи и клевети по адрес на Волен Сидеров и заместника му Десислав Чуколов във връзка със скандала. Според партията двамата са били забъркани умишлено в него преди местния вот.

От партията изпратиха и снимка на кутията с цигари, която възрастният мъж дал на Сидеров и Чуколов

Атака обясни за скандала в центъра на София
netinfo