Австралийка преброди света, търси идеалния мъж
Австралийка преброди света, търси идеалния мъж / ThinkStock/Getty Images

Жителка на Австралия е била в 22 страни, където се е срещнала със 75 мъже в търсене на своята половинка.

Бамби Смит се разделила с постоянния си партньор, когато е била 46-годишна. Оттогава досега тя търси мъжа, с когото да изживее остатъка от живота си. Тази житейска мисия Бамби изпълнява вече десетилетие и понастоящем е на 56 години.

Австралийка се омъжва за дърво, с което правила най-добрия секс в живота си

В продължение на 3 месеца австралийката посетила 22 страни в Европа плюс Бразилия и Япония. Срещала се е с доста интересни мъже - приятели на Пол Макартни и Мадона, 23-годишен свещеник от Ватикана, готов да хвърли расото и създаде семейство, човек, желаещ да стане сериен убиец, а също и с двама мъже, предложили и брак тип "тройка".

Индийка се омъжи за куче, за да се спаси от зли духове

След завръщането си в Австралия Бамби написала книга, озаглавена "Мъже в менюто", в която разказва за своето 90-дневно пътешествие. Доколко близки са били срещите й са кандидатите в книгата не се споменава. Авторката и досега не е открила своята половинка, но многобройните й и разнообразни срещи явно все пак са я научили на нещо.

"Не приемайте любовните отношения прекалено сериозно, защото рискувате завинаги да останете сами", съветва Бамби читателите си.

Източник: БГНЕС