Хората в Банско с благодарност към Георги Икономов
Хората в Банско с благодарност към Георги Икономов / netinfo

С учители, пенсионери и избиратели от квартали в град Добринище се срещнаха кандидатите за поредни кметски мандат в Банско Георги Икономов и колегата му Китан Галчев.

Заедно с тях при жителите в общината бяха кандидатите за общински съветници Евгения Тренчева, Благой Кишев и Петър Галчев.

За придобивките в курортния град през изтеклите четири години, за бъдещите управленски проекти на двамата кандидат-кметове, открито разговаряха участниците в срещите.

В селата Обидим и Гостун разговорите с кандидатите на ГЕРБ преминаха при висок интерес и причината бе, че от селища в упадък преди неговото управление, тези села само за 4 години се превърнаха в селища в растеж.

Георги Икономов намери време да се срещне и с младите майки на Банско. Те не пропуснаха да му припомнят за протеста, който организираха  по време на мандата на неговия предшественик и порочната му практика - детските градини да не работят през лятото.

На Икономов бе благодарено за най-ниската в страната такса за детските градини. Кметът дълго разказваше на събралите се за новата детска градина, чиито проект вече е готов, за новия медицински център, за рехабилитацията на градския парк.

Най-много въпроси към Георги Икономов бяха отправени за Спортно-развлекателния център, който ще бъде построен на мястото на бившата казарма.

Кандидатът за нов градоначалнически пост Георги Икономов бе скъп гост на пенсионерите от Банско.

В срещата взеха участие и кандидатите за общински съветници Владимир Колчагов и Александър Мацурев. Широко известен е фактът, че кметът винаги е добре посрещан в тези среди.