Скорсезе ще подмладява Де Ниро със специална технология
Скорсезе ще подмладява Де Ниро със специална технология / Guliver/Getty Images

За новия филм на Мартин Скорсезе "Ирландецът" (I Heard You Paint Houses) актьорът Робърт де Ниро ще бъде подмладен с помощта на технология, използвана в лентата "Странният случай с Бенджамин Бътън", където играят Брад Пит и Кейт Бланшет, съобщи "Дигитал спай".

"Сега работим с Марти /Скорсезе/ над "Ирландецът". Там има епизоди, които по време са по-ранни. За тях експериментираме с външността ми - по примера на "Странният случай с Бенджамин Бътън". Това засяга и други актьор, не само мен", казва Де Ниро.

Робърт де Ниро и Мартин Скорсезе отново ще работят заедно

По думите на актьора снимките на "Ирландецът" трябва да започнат в края на тази година. Филмът е по книгата на Чарлз Бранд "I Heard You Paint Houses". Към култовия тандем Скорсезе - Де Ниро ще се присъединят също Ал Пачино и Джо Пеши. Във филма Де Ниро ще пресъздаде образа на наемния убиец Франк "Ирландеца" Шийрън.

Лентата е деветият съвместен проект на Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро. Прочутият тандем е оставил във филмовата история ленти като "Разяреният бик" и "Шофьор на такси", а също "Добри момчета" и "Казино".

Източник: БТА