Реформаторският блок откри кампанията си в Сливен
Реформаторският блок откри кампанията си в Сливен / Дарик Сливен


Водачът на листата за общински съветници д-р Нина Борова обяви, че  когато хората са професионалисти и честни, каквито са кандидатите за общински съветници, обединени те могат да  направят реформите“. „В тази кампания ние ще се придържаме към нормалните човешки отношения, към толерантността  към взаимодействието с хората, които имат добри идеи“, допълни тя.

Гост на събитието беше народният представител от Реформаторски блок Найден Зеленогорски.  „Убеден съм, че когато кандидатите за съветници от Реформаторския блок мощно влезнат в Общинския съвет ще търсят добрите решения за Сливен и Сливенска община, заяви Зеленогорски  и добави, че Сливен е град с демократичен дух, с възможности за развитие на културата и предприемачеството.

„Ние от Реформаторския блок можем да предложим истинските решения за Сливен, защото градът се нуждае от коренна промяна. С помощта на народните представители от Реформаторския блок, министрите от коалицията градът може да върви доста по-успешно напред. Местните избори са изключително важни за Реформаторите, защото никой политически проект не може дълго успешен , ако няма  трайно и добро присъствие в местната власт. Оттук насетне трябва да продължим да бъдем коректив в управлението, доказва ме го и в тежки мигове трябва да вземаме мъдри и адекватни решения. Надявам се, че и тук в Сливен на тези местни избори ще има сериозно дясно мнозинство в Общинския съвет, ще има избран десен кмет, който наистина да даде един нов път на Сливен и да вземе най-добрите решения за общината“, добави Найден Зеленогорски.

Водачът на листата д-р Нина Борова представи кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове в Кермен и 10 населени места в общината. Втори в общинската листа е адвокат Веселин Кънчев, трети Пламен Стоянов, професионален спортист, четвърти е бившия депутат и бизнесмен Кирчо Димитров. Листата се състои от 24 общински съветници.

Реформаторски блок Сливен е с номер 6 в изборната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление