Данаил Папазов: Знам как да вкарам пари във Варна
Данаил Папазов: Знам как да вкарам пари във Варна / netinfo

Кандидатът за кмет на Варна Данаил Папазов се срещна с търговците от пазара във "Владиславово". Хората са обезнадеждени. Търговците почти нямат работа, тъй като покупателните възможности на съгражданите ни значително са намалели, обясни Папазов след разговорите си с тях.

"Освен с работещите на пазара, имах възможността да разговарям с още стотици жители на района. С огромно съжаление констатирах, че всички те са сломени заради липсата на работа. Темата за ниските доходи също бе поставена от всички тях", обясни Папазов. Това потвърждава тезата ми, продължи той, че Варна има нужда от нов живот.

"Знам как да влязат свежи пари в града ни, правил съм го за държавата, ще го направя и тук. Ще привлека инвеститори, за да се повиши стандартът и да има работа за хората", заключи кандидатът за кмет.

Заедно с него в срещите участваха кандидатите за кметове на район „Владислав Варненчик" - Димо Димов и на „Младост" - Драгомир Дончев, както и кандидатите за общински съветници от листата на „Живот за Варна" Лъчезар Алексиев, Светослав Трайков и Людмил Георгиев.