Пътеводител на най-лошите места за секс
Пътеводител на най-лошите места за секс / ThinkStock/Getty Images

За да разнообразят сексуалния си живот, двойките често търсят различни и нови места, на които да се отдадат един на друг. Много от тях обаче никак не са много подходящи за тази цел.

За да ви предпазим от неприятности, предлагаме пътеводител на най-неподходящите терени за секс:

Секс в офиса

Това място е сред най-популярните секс фетиши и фантазии. Офисът обаче далеч не е най-доброто място, на което да се отдадете на страстта поради ред причини. На първо място стои рискът да бъдете хванати „в крачка", което вероятно ще опетни репутацията ви офиса завинаги. Второ, такова помещение винаги напомня за работа, дневен график, делова рутина, предстоящи задачи, следователно отвлича от романтиката.

Най-предпочитаните места за секс в офиса

Докато играта тече, без да искаш погледът ти попада на дневното разписание или пък ръката ти опира в купища документи и тогава вместо наслада потъваш в мисли колко още работа имаш да свършиш до края на деня, седмицата, месеца или годината. Ще остане ли място за оргазъм на такова място?

Секс в дома на родителите

Тук сексът се получава твърде експериментален. Все пак всеки момент майка ти може да се провикне от кухнята да си изпиеш чая или пък да те попита нещо.

Най-често срещаните травми по време на секс

Дори двамата отдавна да сте семейство и да сте на възраст, в която може да правите секс съгласно законови и прочие основания, едва ли бихте искали в стаята ви да влезе някой от родителите, докато сте отдолу, отгоре или отстрани. Така че сексът в родителското жилище носи повече нерви отколкото удоволствие.

Секс на плаж в мюсюлманска държава

Колкото и привлекателни и еротични да ви изглеждат тези плажове, да речем Малдивите, струва си да проявявате уважение към обичаите на страната, на която гостувате.

Най-ексцентричните секс закони в света

Дори еротични фотосесии, които иначе вдъхновяват за сексуални подвизи, крият риск от съдебни битки, задето не уважавате обичаите и традициите на страната домакин. Това едва ли ще е полза за вас и любимия ви.

Секс в тоалетната на нощен клуб

На филм сексът в тоалетната на нощен клуб обикновено изглежда красив и особено страстен. В живота обаче далеч не е така. Малко е мястото, тясно е, задушно, мръсно... Изборът на пози е ограничен.

Най-опасните места за правене на секс

Цигареният дим и ревът на музиката едва ли са подходящи. Е, на онези, които предпочитат бързия секс, може и да им хареса. Но все пак предназначението на една тоалетна е съвсем друго.

Секс в пробната на магазина

И тук сексът не е за препоръчване. Едва ли ще искате да бъдете прекъснати в най-важния или един от най-интересните моменти. И едва ли искате да стане персона нон грата в магазина, от който обикновено пазарувате.

Секс в асансьора

Тук сексът може да предизвика не толкова желание, колкото клаустрофобия. А и не забравяйте, че не сте в асансьора на небостъргач, за да успеете да се изкачите до най-горния етаж на пълноценния секс. А какво ще правите, ако „кутията" спира често на етажите. Вместо където трябва, ръката ви ще бъде върху таблото с бутоните.

Най-разпространените гафове по време на секс

Източник: БГНЕС

Сравнете цените на бельо и еротични аксесоари тук