БСП: С кандидат като д-р Шишков можем да спечелим изборите!
БСП: С кандидат като д-р Шишков можем да спечелим изборите! / DarikNews.bg

Председателят на БСП Михаил Миков посети област Стара Загора, за да подкрепи кандидатите на левицата за предстоящите избори на 25 октомври. Тази вечер той се срещна с актива на БСП и симпатизанти, кандидати за кметове на общини, кметове на кметства и общински съветници от Стара Загора, Гълъбово, Чирпан, Опан, Гурково, Николаево и Мъглиж. „Прави ми впечатление, че има сериозно подмладяване в старозагорската организация", коментира Миков.

На 25 октомври ситуацията в Старозагорска област да се промени към по-добро. Това си пожелаха кандидатът за кмет на Стара Загора от „БСП лява България - за Стара Загора" д-р Стефан Шишков и кандидатите за общински съветници, поставени под номер 9 в интегралната бюлетина. Според тях е нужно приоритетите на общината да се пренаредят.

„Да спечелим изборите за кмет, защото с кандидат като д-р Шишков това е възможно и да увеличим присъствието си в новия общински съвет. Това са двете най-важни цели, които сме си поставили", каза водачът на листата за общински съветници Валентина Бонева. Тя допълни, че Стара Загора се променя и никой не отрича това. Европейските милиони имат ефект. Промяната обаче не се случва надълбоко, а само външно, само на раздаван отвън ресурс. Нужна е разумна сила, която да потърси източник на развитие в самата община, в потенциала на местния бизнес, категорични са от левицата.

„Разумна политика - Стара Загора над всичко" е мотото на кандидата на „БСП лява България - за Стара Загора" д-р Стефан Шишков. По думите му, най-опасни за града ни са късият хоризонт, управлението тук и сега. Мисленето в мандати трябва да спре и да бъде заменено с дългосрочна политика. Трябва да съберем целия интелектуален и експертен ресурс на Стара Загора, за да сме готови да посрещнем предизвикателствата пред общината не в този мандат, а след него. Спирането на европейските средства, рисковете пред енергетиката, бавното възстановяване на икономиката, кризата в здравеопазването, застоят в образованието поставят нови въпроси и цели пред местната власт, а ние имаме отговорите, категоричен е кандидатът за кмет от „БСП лява България - за Стара Загора д-р Стефан Шишков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!