„Целта ми е да довършим успешно мандата, защото с програмата, която сме си поставили, предизвикателството е достатъчно голямо за мен. За мен министър е сезонна работа, нещо временно".

Това коментира регионалният министър Лиляна Павлова пред Нова телевизия.

Тя добави, че за нея по-важното било да запази професионализма си:

„Опитвам се винаги да съхраня и експертното в себе си.

Павлова коментира, че в кабинета отношенията са хармонични, но далеч на били такива в парламента.

"Към момента не водим политика и не работим за предсрочни избори. Няма причина да искаме такива - и хората, и ние се уморихме от такива. Поредни избори ще дебалансират тотално и без това крехкия финансов подем на държавата", смята Павлова.

"2015-а ще бъде запомнена като годината с много ремонти. Такива не е имало от години. Има много още по какво да работим", коментира регионалният министър.

"За тези избори сме дерегистрирали и извадили от избирателните списъци 534 000 души, за които имаме данни, че не отговарят на принципа на уседналост и да гласуват за местна власт", заяви още Лиляна Павлова.

Тя коментира и предишния мандат на кабинета „Борисов", както и подадената тогава оставка:
„Тогава се чудехме кое е по-правилното, по-държавническото решение - дали е да подадеш оставка под натиск. Даже не беше натиск, буквално бяхме „сготвени" - и със сметките за тока, и с всички тези циркове, някои медии също помогнаха".

Източник: Novanews.bg