Областният предизборен щаб на ГЕРБ се обяви против опити за манипулации на граждани в Севлиево
Областният предизборен щаб на ГЕРБ се обяви против опити за манипулации на граждани в Севлиево / ПП ГЕРБ

По повод опити за манипулации на избиратели в Севлиево и злоупотреба с доброто име и авторитета на ПП ГЕРБ , категорично заявяваме, че лицата:

Васил Иванов Христов

Христофор Иванов Христов

Хубавен Цветанов Димитров

Росен Трифонов Недялков

НЕ са част от структурата на ПП ГЕРБ, въпреки опитите им да се идентифицират с политическа партия ГЕРБ пред избирателите.

Уточняваме, че Васил Христов и останалите три лица са изключен от партията с Решение №99-00-ГИК-269/22.10.2014г. на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

Областното ръководство на ПП ГЕРБ и структурата на ПП ГЕРБ–Севлиево се разграничават и осъждат категорично опитите за манипулация от страна на въпросните лица. Тези лица дискредитират и уронват престижа на ПП ГЕРБ и по никакъв начин не могат да бъдат свързвани с нея.

Умоляваме гражданите, които са станали обект на манипулация от страна на тези лица да сигнализират в офиса на ПП ГЕРБ в Севлиево.

Призоваваме всички участници в предизборната кампания да не подценяват интелигентността на жителите на Севлиево, да представят своите идеи и аргументи на политическата сцена, а не да използват задкулисни похвати и манипулации спрямо гражданите и опити за опорочаване на демократичното провеждане на изборите в Севлиево.