Вътрешният глас ни помага да опознаем себе си
Вътрешният глас ни помага да опознаем себе си / netinfo
Вътрешният глас ни помага да опознаем себе си
82022
Вътрешният глас ни помага да опознаем себе си
  • Вътрешният глас ни помага да опознаем себе си

"Когато позволим на другите да влияят на решенията, които взимаме в ежедневието си, ние изпускаме контрола над собствения си живот и губим вяра в себе си". Това каза в ефира на Дарик йога инструктурът, автор и създател на сайта „Промени живота си“ и Център „Промяна“ в Пловдив Мариана Стракова.

По думите й, често приемаме личните страхове на хората като бариера, която стопира собственото ни развитие.

„Ако позволим чуждите ограничения да станат наши, ние спираме да вярваме, че сме достатъчно добри, силни и че носим всички нужни позитиви, за да вървим напред“, обясни Мариана.

Тя отбеляза, че всички решения и инструменти за постигането на целите ни са закодирани в самите нас.

Важно е да се вслушаме във вътрешния си глас, който винаги ще ни даде отговор и решение на всички въпроси“, категорична бе Мариана.

По думите й, той постоянно „ни говори“, но много тихо. За да го чуем, е нужно да останем насаме със себе си, да се успокоим и да поемем отговорността да се вслушаме в него.

„Доста често хората не са готови да поемат тази отговорност и избират по-лесния вариант – да търсят причината за собствените си неуспехи и вината в другите“, каза още йога-инструктурът.

„Останете глухи за негативните влияния на хората около вас, вярвайте в себе си и откривайте всеки ден по едно малко чудо, свързано с вас самите“, бе посланието на Мариана.

/Цялото предаване по темата, може да чуете в прикачения аудио-файл/

Вътрешният глас ни помага да опознаем себе си
netinfo