Грандиозно откриване на предизборната кампания на коалиция „ Народен съюз
Грандиозно откриване на предизборната кампания на коалиция „ Народен съюз / Предизборен щаб

Коалиция „Народен съюз“ Сливен откри предизборната си кампания пред близо 2000 души в ДТ „Стефан Киров“. Гости на откриването бяха Емил Димитров, член на Съвета на ветераните на партия БАСТА и Светлин Танчев народен представител от Български демократичен център.

Кандидатът за кмет на Сливен от коалиция "Народен съюз" Даниел Петров даде старт на предизборната кампания на партията. Той представи и част от приоритетите на партията – изграждането на Сливенска община като предпочитано място за живеене, което е част от свободна демократична правова държава и осигуряване на законността, редът и сигурността като неделима част от демократичното общество.

„Преодоляването на отчуждението и апатията и насърчаването на постоянния диалог и партньорство между гражданското общество и управляващите е едно от основните предизвикателства както пред политиците, така и пред самите граждани и посредници на гражданско участие. Една от основните цели на партията е съществена реформа в структурата и състава на общинската администрация.

Основен метод за решаването на проблеми като безработица, ниски доходи и миграция  е привличането на инвестиции, било то местни  или чуждестранни или от програмите за регионално развитие, съфинансирани от ЕС, както и програми финансирани директно от ЕС“, подчерта още Петров.

Даниел Петров представи и 41- те кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства в 30 села на община Сливен.  Водач е бизнесменът Стефан Пасков. Втори е Даниел Петров, трети е Антоний Андонов, шеф на застрахователен клон в Сливен. Кандидат за общински съветник е и директора на галерия „Димитър Добрович” Даниела Ненчева, адвокатите Младен Донев и Дилян Бомбалов.

Коалиционни партньори на ’‘Народен съюз‘‘ са  БАСТА, Бъдеще и Развитие за България, БДС - Радикали, Движение Гергьовден, Земеделски Народен Съюз, Съюз на Свободните Демократи, Българска Земеделска Партия и ГОРД.

ЗНС е с номер 4 в изборната бюлетина.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление