Бар Рафаели
Бар Рафаели / Guliver/Getty Images

Супермоделът Бар Рафаели се омъжи за годеника си Ади Езра в рамките на традиционна еврейска церемония, ръководена от равин, в присъствието на над 300 приятели и членове на двете семейства в спа курорт в планината Кармел, близо до Хайфа, съобщи Контактмюзик.

The boy is mine 💘

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on Jul 19, 2015 at 7:59am PDT

30-годишната младоженка носеше рокля на модна къща "Клое". На сватбата израелският певец Шломи Шабат изпълни своя песен.

"Церемонията бе впечатляваща", сподели близък до двойката източник. „Присъстваха членове на двете семейства, известни личности, модели. Мястото е великолепно. Бар не можеше да е по-щастлива".

"Our butterfly is flying"

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on Sep 21, 2015 at 4:53am PDT

Церемонията се състоя, след като наскоро Рафаели и Езра поискаха от авиационните власти небето над мястото на сватбата им да бъде затворено заради интереса на папараците и получиха разрешение. Впоследствие решението бе отменено от министъра на транспорта Исраел Кац.

Сватбата на супермодела Бар Рафаели ядоса израелски министър

Това е втори брак за Бар Рафаели, която имаше връзка и с холивудската звезда Леонардо Ди Каприо. Тя се омъжва за пръв път, когато е на 18 години.

Езра е с 10 години по-възрастен от нея. Семейството му е сред най-богатите в Израел. Занимава се с внос на храни. Състоянието му е оценено за 100 милиона долара.

Източник: БТА