Разцепление във VIP Brother, Преслава готова да си тръгне
Разцепление във VIP Brother, Преслава готова да си тръгне / Нова тв

От самото начало на VIP Brother ексцентричното поведение на Луна обедини всички Съквартиранти. Те измисляха всевъзможни стратегии, за да победят общия си враг и така бяха винаги заедно. Тази вечер обаче ще видим сериозно разцепление в техния лагер.

VIP емоции: Луна срещу всички, всички срещу Луна

Къщата ще бъде огласена от пререкания, в които няма участие поп-фолк певицата. Напрежението ще стане толкова голямо, че Преслава ще заяви желание да си тръгне, ако емоциите продължават да са с такъв негативен заряд.

Както и в реалния живот, противоречията обикновено са предизвикани от три неща - на битова основа, проява на силно его и разминаване на ценностните системи. В днешния дейли епизод ще станем свидетели и на трите. Заради една плескавица Люси ще поведе битка срещу неправдата и глада.

Разцепление във VIP Brother Преслава готова да си тръгне
netinfo
Кичка пък ще въстане срещу един от изявените лидери в Къщата - Здравко, за да защити своето его. Гъмов от своя страна ще поведе битка срещу Светлана, която е символ на коренно различни от неговите ценности. Не пропускайте днешния емоционален дейли епизод, за да видите как ще завършат индивидуалните борби на тримата Съквартиранти.

Таи вечер всички в Къщата ще се изправят срещу най-големите си страхове. А дори и звездите имат такива - страх от смърт, от тесни пространства, от дълбока вода, от самота, от болести, та дори и от обвързване. В най-страшната мисия досега трима Съквартиранти ще се изправят срещу неизвестното.

Разцепление във VIP Brother Преслава готова да си тръгне
netinfo
В абсолютна тъмнина и пред погледа на останалите звезди в Къщата, те ще изпитат както своите нерви, така и силата на характера си. Как ще завърши тази мисия и ще я изпълнят ли чинно Съквартирантите, ще стане ясно тази вечер от 20 часа само по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.