Да помогнем на Митко да се излекува!
Да помогнем на Митко да се излекува! / netinfo

С апел за помощ, се обръща семейството на Димитър Йовов от Пловдив, който страда от остра миелоидна левкемия – М4. Митко е баща на две деца, като една от дъщерите му е със Синдрома на Даун. За заболяването си, той разбира през месец юни тази година. Предвид младата възраст на Митко, Клинична комисия към УМБАЛ „Св. Георги” Пловдив взима решение терапевтичното поведение да бъде насочено към костно-мозъчна трансплантация в страната или чужбина.

Митко подава заявление в Комисия за лечение в чужбина към Министерството на здравеопазването за финансиране на трансплантация в Германия, но едновременно с това започва и дарителска кампания, тъй като офертата от клиника „Хелиос” във Висбаден е на стойност 164 000 евро и сумата трябва да бъде налична в момента, в който Димитър постигне ремисия.

Кампанията стартира в края на месец юли и до момента събраната сума е 258 000 лева. На 22 септември лекарите съобщават на семейството, че Митко трябва да замине веднага за Германия, което на този етап е невъзможно, защото не достигат още 70 хиляди лева.

Страшно е, много е страшно, когато животът ти зависи от пари и броени дни.
Днес всички ние, семейството на Митко ви молим- протегнете му ръка, за да замине на лечение и да се върне при своите деца, които го чакат у дома. Разкъсваме се от болка и страх., пишат в Социалната мрежа близките на Митко.

Можем да помогнем на Митко, като:

1 Като изпратите дарителски смс на номер 17 777 с текст: DMS MITKO

2 По банков път : BG46FINV91501316536260
Димитър Йовов
BIC: FINVBGSF
DIMITAR YOVOV

3: PAYPAL: mitko.yovov@gmail.com

4: Чрез ТОЗИ САЙТ

Чрез ДМС платформата има възможност да се дарява онлайн ТУК

Да помогнем на Митко да се излекува
netinfo