Здравейте, казвам се Мирослав Стоянов, мега известен като Джорджано.

Имам уникално влияние в българското интернет пространство. Всичките ми песни имат над 5 милиона гледания.

Имам талант да пея, да пиша текстове също имам голям талант. „Отиваме на купон" е хитът, който ме изстреля нагоре по повърхността и ме направи известен. Тази песен е вече със 700 000 гледания, значи хората си я пускат, танцуват и се забавляват.

Имам фенове и то доста. Ако трябва така да го кажа, много се радвам на феновете в София. Тук са невероятни! Така, как да го кажа... Просто думите ми се бъркат някъде вътре в мен...

Да, вярвам в себе си, най-вече в себе си. Мечтая си много и се радвам, че мечтите ми се сбъдват малко по малко. Трябва да го отбележа, че се сбъдват мечтите ми, което е много хубаво.

Аз се старая да приличам на Енрике Иглесиас, а пък като стил - може би на Мадона. Обожавам Мадона и ще пея на една сцена с нея!

От тази година прекрачвам границите на България, за да можем да покажем на света кой е Джорджано и да застанем на световната сцена и ние, като звезди големи.

Надявам се влизането ми в Къщата на VIP Brother да бъде трамплин, който да ме изстреля към голямата популярност и големите върхове. Единствените потърпевши ще бъдат феновете, които ще се лишат от моите участия. Затова искам да направя едно обръщение към моите фенове: „Скъпи мои фенове, ще ме видите по начин, по който досега не сте ме виждали. Ще се радвам, ако ме гледате всяка вечер!"

Целувки за всички! Обичам ви много!

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.