Здравко и Катя във VIP Brother
Здравко и Катя във VIP Brother / Нова тв

Катя: Здравейте, аз съм Катя от дует „Ритон"!

Здравко: Аз съм Здравко на Катя, от същия дует.

Ние сме просто дует „Ритон". През всичките тези години не спряхме да работим. Няма да казвам вече колко години, защото ми е неудобно. Не мога да си представя, че може да спрем да правим музика. Това е нашият живот! Как няма да си щастлив, когато виждаш едни малки деца, които пеят песни, които са записани в навечерието на абитуриетската вечер на майка им, например.

Катя: Разчитали сме единствено на себе си. Всичко, което сме постигнали, сме го постигнали с двата си гласа и с двете си ръце.

Здравко: Което пък веднага ти дава едно самочувствие. Едно непоклатимо, бих казал, самочувствие, защото то е здраво стъпило на това, което си правил.

Катя: Никога не сме се представяли за такива, каквито не сме.

Здравко: Колкото е по-истинско едно нещо, толкова по-дълго оцелява във времето. В Гинес мисля, че може да сме на първо място - в целия световен шоу бизнес няма такъв прецедент - толкова дълго задържало се семейство.

Катя: Ще вземеш да урочасаш работата!

Здравко: Помага това, че работим заедно и сме постигнали нещо. Ако тръгнеш да рушиш едно семейство на базата на емоцията, по-лесно ще го разрушиш, ако работите заедно. А така трябва да разрушиш две неща.

Катя: И двамата сме се ревнували бясно. Ние сме имали даже и скандали.

Здравко: Аз съм плакал даже! Да бях се оженил за някоя по-грозна...

Катя: Ама и ти беше хубав!

Здравко: В някои хора се е създало впечатление, че аз се налагам.

Катя: А има и такива, дето смятат пък, че аз се налагам и че ти си мъж под чехъл. Има много такива!

Здравко: Е, те са най-прозорливите.

Катя: Аз понеже съм зодия Риби, мога да бъда и риба кротушка, но мога да бъда и акула.

Здравко: Има някои хора, които не ме харесват, ама те сигурно са много. И моята грешка е, че не мога да бъда фалшив и винаги казвам истината в очите. Липсва ми димпломатичност в много случаи.

Катя: Пали се, доста е бързорек. Много пъти съм му казвала, че първо изстрелва нещото, без да го е помислил. Както в живота, така и в Къщата, ще бъдем като едно цяло, каквото сме цял живот. Ще се подкрепяме, дори и когато Здравко сбърка. Надявам се да направим едно хубаво шоу!

Здравко: Аз лично обещавам да бъда позитивно настроен спрямо другата част на моето тяло.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.