Аз съм Ернестина Шинова и съм актриса.

На 52 години съм, но предпочитам да не си го спомням. Много съм щастлива с тази професия и не мога да си обясня защо разни хора ми плащат, за да правя това, което много харесвам.

Играла съм в доста филми, снимала съм 5 филма в Италия, където съм играла главни роли. После, като се върнах, снимах „Вагнер". И тогава дори в едно прочуто филмово списание ме нарекоха „българската Грета Гарбо". Представяте ли си? Ужас! Много съм надута и съм горда!

Моята кариера е много странна. Аз съм минала през много професии, включително с тази моя странна кариера на манекенка. Не помня нищо друго, освен мерките си, които все още са същите.

Плаши ме възрастта, плаши всички. Щеше да е страшен проблем, ако остарявах само аз. Слава богу, остаряваме всички. Тази борба за вечна младост ми се струва нелепа. Така или иначе аз вече бях млада. Смея да кажа, че бях и хубава. Много ви се моля, в момента, в който ме видите с ролкови кънки, плисирана поличка и кордели, застреляйте ме да не се мъча!

Аз съм пълна с комплекси. Имам си най-различни, богат набор. Но моите комплекси не са такива, моите са много по-гадни - дали съм достатъчно добра актриса, дали съм достатъчно добра майка и дъщеря, дали съм достатъчно умна, дали съм достатъчно чувствителна, дали съм достатъчно добра...

Семейството е нещо, в което дълбоко вярвам. Специално моето семейство е до такава степен част от мен, че да се боря за него, означава да се боря за себе си.

Какво да ви кажа? Животът с Андрей е един непрекъснат филм, от който много искам да изляза и да се събудя някой ден, но не се получава, защото режисьорът е той. Смятам, че жените са по-силният пол. Мъжете не успяват да пораснат. Аз харесвам тези вечни момчета, но понякога ме дразни, че винаги трябва да се грижиш за тях. Дали са нахранени, дали са си купили достатъчно бира... Абе, това в крайна сметка си е чисто тяхна работа.

Аз съм много любопитен човек и по тази причина знам хиляди неща. Страшно съм любопитна. За мен животът като цяло е чудо. Такова чудо е, че ни има, че просто не разбирам как така - милиони години еволюция и накрая - Николета Лозанова.

Аз всъщност се смятам за добър човек, само дето от време на време лъжа, ама то е, защото умея да го правя много добре.

Истината е, че най-често се боря със себе си. И в тази борба, за съжаление, не съм победител.

Влизам в Къщата на Vip Brother, защото искам да опозная себе си. И може това нещо, което науча за себе си, да не ми хареса, но при всички положения ще е повече от това, което знам сега.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.