Здравейте, аз съм Люси Иларионов - режисьор, актьор, продуцент.

На 41 години съм, 75 кг, просто в момента камерата ме прави леко по-пълничък.

Работя с едни от най-големите звезди в България - Преслава, Андреа, Галена, Азис, Анелия, Емилия... Почти всичките попфолк звезди.

Много се радвам, че имам шанс да работя и за доста балкански звезди. Един от любимците ми е Никос Вертис, Александра Стан за Румъния, Марта Савич за Сърбия... Най-големият ми успех е работата ми с Марио Уинанс - дясната ръка на Пъф Деди.

Имам и много награди за режисура. Колко са, честно казано, не знам - никога не са ме интересували.

Определено разбирам от шоу бизнес. Лично за мен в България шоу бизнесът е в попфолка. Всичко друго е просто шоу.

Истината е, че зад блясъка стои лъжата. Аз произвеждам звезди и те трябва да изглеждат по най-добрия начин. Аз бях първият, който почна да маже лицата, да издължава... Никога няма да забравя, имах един случай, след като направих клип на една изпълнителка и тя вече тръгна на участия - беше първата й песен. Обади ми се моята шефка и ми каза: „Люси, моля те, прави ги по-нормални, защото от последния клуб не са повярвали, че е тя и я бяха върнали!".

Те са много различни пред камерата от това, което са в живота. Например, половината от тях са без коси. Даже се сещам, че имаше една изпълнителка, броях - имаше 18 екстеншъна. Това тежеше повече, отколкото главата й!

Определено, работейки с хората от попфолка, знам и някои техни тайни, даже и някои мръсни техни тайни. Интригите са много големи! Това е като едно гнездо на змийчета. И на големи змии, бих казал.

Аз пробвам леки, невинни интрижки, мънички. Интригата е в кръвта ми. Мразя, особено в нашия бранш, хората, които са забравили откъде са тръгнали. Мога да дам много примери - Иво Танев например. Всички знаят песента му „100 марки", а съм сигурен, че той сега въобще не иска да го свързват с нея. И казва: „Абе аз може би, без да искам, влязох, подлъгах се". Абе, не е без да искаш! Много мразя фалшивите хора. Сега пак Иво Танев ми е в главата.

Не ме плашат хората, нито провокациите. Аз съм просто малко по-голям от тях.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.