Аз съм Моника Валериева.

Работя като модел. През 2011-та спечелих трето място на конкурса „Плеймейт", тази година спечелих титлата „Секссимвол на България".

Мисля, че вече съм пораснала и отдавна съм израснала годините, когато исках да участвам в подобни на „Плеймейт" конкурси. Създадох собствена модна линия, която тепърва развивам. Ориентирала съм се към по-сериозен бизнес.

Повечето известни личности в България не могат да се отпуснат и да бъдат себе си, защото градят някакъв фалшив образ. Аз държа да съм доста естествена. Това харесват хората в мен. Хората, които ми завиждат, го правят заради това - не заради визията ми, не заради финансовото ми положение, а заради това, че имам някаква подкрепа от хората.

Освен с външния си вид (тъй като аз съм жена, която се поддържа), мога да се похваля с интелекта си.

Доста мъже, които се запознават с мен, са много разочаровани, защото харесват образа, който ми изграждат в медиите, което ще рече някакъв секссимвол и мъжемелачка. А всъщност аз съм доста притеснителна. Някои се възхищават на това, други просто се разочароват. Ако бъда честна, има и доста жени, които ме мразят без ясни причини, без да съм им давала повод за това. Пазят се от мен като от вещица.

Медиите ме сравняват с Малена. Важното е, че съм по-обожавана от мъжете, отколкото съм мразена от жените. Аз не съм крадла на мъже и нито една жена не може да ме посочи с пръст и да каже: „Тя взе моя мъж!".

Не обичам да флиртувам, защото съм жена, която иска аз да съм завоювана, не аз да се боря с него. Ако някой ми каже, че един мъж, който обгрижва жената до себе си и я прави своя кралица, е мъж под чехъл, значи харесвам такива мъже.

Капризна съм. Правили са доста вълнуващи неща за мен, но те вече не са важни. Важно е какво ми предстои.

Влизам в Къщата на VIP Brother не само, за да опровергая това, което голяма част от хората мислят за мен, но и за да видят, че съм едно обикновено момиче. И най-вече, за да разберат, че аз имам паник атаки и хората, които са запознати с това нещо, ще видят, че не са сами.

Мисля, че трябва да се подкрепяме всички заедно, независимо, че е игра, в която всеки иска да победи.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.